AL ONZE KERNEN ZIJN 100% NATUURLATEX

Hoes vervaardigd met:

 • Binnenkern 7,5 cm natuurlatex kern met binnenhoes
 • stretch katoenen velours hoes
 • doorstikt met 550 gr/scheerwol/m2 en 2 cm Hypersoft
 • 100% katoenen jersey binnenvoering
 • volledig afritsbaar.

 

VOORDELEN NATUURRUBBER

 • zeer puntelastisch
 • volledig natuurproduct
 • anti-bacteriële eigenschappen
 • goede vochtregulatie
 • zeer geschikt op beweegbare bodems
 • goede ventilatie / koel
 • geen chemische lijm of metaal in de matras
 • goed recyclebaar
 • goede ergonomische ondersteuning

VOLLEDIG NATUURRUBBER BINNENWERK

Welkom bij America Beter Slapen, waar we ons inzetten voor jouw ultieme slaapervaring. Op onze website bieden we een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige matras toppers, ontworpen om jou het comfort te bieden waar je naar verlangt.

Maar laten we eerlijk zijn - niet alle toppers op de markt zijn gelijk!

WAT WE NIET WILLEN

We begrijpen dat veel toppers in de markt zijn vervaardigd met materialen die wel zacht liggen maar niet bevorderlijk zijn voor een goede nachtrust. Vaak worden synthetische vullingen gebruikt die een broeierig effect kunnen geven, waardoor je 's nachts ongemakkelijk en klam wordt. Bij America Beter Slapen hebben we dit probleem aangepakt door een topper te ontwikkelen die volledig natuurlijke materialen gebruikt voor een optimale slaapervaring.

OOK NATUURLIJKE TOPPERS KUNNEN SLECHT COMFORT BIEDEN

Bij America Beter Slapen begrijpen we dat niet alle matras toppers die door collega's op de markt worden gebracht, voldoen aan de behoeften van de slaper. We zien vaak toppers die vervaardigd zijn met volledig natuurlijke materialen, maar die toch niet het gewenste comfort bieden. Dit komt doordat ze werken met niet-rekbare vullingen of stoffen die ervoor zorgen dat er totaal geen rek in de topper zit.

Het gebruik van niet-rekbare materialen kan resulteren in een gebrek aan contouring rondom je lichaam, waardoor je schouder of heup niet echt in het bed kunnen wegzakken, ondanks de zachte binnenmaterialen. Dit kan leiden tot drukpunten en ongemak tijdens het slapen, wat natuurlijk niet bevorderlijk is voor een goede nachtrust.

ONZE OPLOSSING

Daarom hebben we bij America Beter Slapen gekozen voor een andere aanpak. Onze matras toppers zijn niet alleen vervaardigd met volledig natuurlijke materialen, maar we hebben ook gezorgd voor een rekbaar ontwerp dat zich perfect naar de contouren van je lichaam vormt. Zo kunnen je schouders en heupen op een natuurlijke manier in het bed wegzakken, waardoor de druk gelijkmatig wordt verdeeld en je een optimale ondersteuning ervaart.

WAAROM IK ZO ENTHOUSIAST BEN OVER DE NATUURLATEXTOPPER

Onze matras topper is voorzien van een kern van 7,5 cm volledig natuurlatex. Natuurlatex staat bekend om zijn veerkracht en duurzaamheid, en biedt tegelijkertijd een uitstekende ondersteuning voor je lichaam. Door te kiezen voor natuurlijke materialen zoals WOL en KATOEN vermijden we het broeierige effect dat vaak wordt geassocieerd met synthetische vullingen, zodat je 's nachts koel en comfortabel blijft.

Daarnaast hebben we onze topper voorzien van een zachte wollen hoes die volledig rekbaar is en perfect aansluit op je matras. Deze hoes zorgt niet alleen voor extra comfort, maar bevordert ook een gezond slaapklimaat. Wol staat bekend om zijn ademende eigenschappen en vochtregulerende vermogen, waardoor je lichaamstemperatuur op een optimaal niveau blijft terwijl je slaapt. Het resultaat? Een heerlijk zachte en luxueuze slaapervaring die je als een wolkje laat liggen.

Bij America Beter Slapen geloven we in het leveren van producten van de hoogste kwaliteit die bijdragen aan een goede nachtrust. Onze matras toppers zijn met zorg ontworpen en vervaardigd om aan al jouw slaapbehoeften te voldoen. Ontdek vandaag nog het verschil dat een hoogwaardige topper kan maken voor jouw slaapcomfort.

VORMT ZICH ZEER GOED NAAR DE MATRAS / BOXSPRING

ZOWEL 1 ALS 2-PERSOONS UITVOERIN EVT MET SPLIT

MAKKELIJKE TE VERVOEREN

REKBARE HOES

VOLLEDIG AFRITSBAAR

2 KERNEN IN 2 PERSOONS TOPPER

REKBARE BINNENHOES

ZEER PUNTELASTISCH

LET OP! DEZE TOPPERS ZIJN ONTWORPEN VOOR VERVANGING VAN BOXSPRINGS MET TOPPERS.

Helaas komen we vaak consumenten tegen die een nieuwe topper willen kopen omdat ze achteraf niet zo lekker op hun elders aangekochte boxspring lekker kunnen slapen, de topper heeft zijn veerkracht verloren, transpireert of ligt het bed na het pletten van de topper veel te hard. Deze topper zal een beter ligcomfort bieden dan welke topper ook op de markt. echter je kun took overwegen om de "meegestoffeerde matras + oude Topper te vervangen door een dikke America Beter Slapen matras, dit is dezelfde hoes alleen hoger met een Dubbel hoogte van latex kern van 15 cm dik! dit verhoogt de schoudervrijheid enorm op een "te harde" boxspring.

zie product : matrassen

AMERICA BOXSPRINGS HEBBEN GEEN EXTRA TOPPER ALS DEZE NODIG, DEZE ZIT IN DE MATRAS INGEBOUWD!