OPENINGSTIJDEN SHOWROOM / VRACHELSESTRAAT 64, Den Hout

Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag 10.00 – 17.30
Donderdag 10.00 – 17.30
Vrijdag 10.00 – 17.30
Zaterdag 10.00 – 17.00
Zondag gesloten

Bezoek Onze Showroom en Ervaar het Ultieme Slaapcomfort!

Welkom bij America Beter Slapen! Wij nodigen je van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom en zelf het comfort en de kwaliteit van onze producten te ervaren.

Op afspraak op maandag en dinsdag: Op maandag en dinsdag zijn we op afspraak geopend, zodat we je persoonlijk en uitgebreid kunnen adviseren over onze boxsprings. Tijdens deze dagen maken en leveren we ook onze bedden, wat betekent dat je de unieke kans krijgt om een kijkje achter de schermen te nemen in ons atelier.

Wat kun je verwachten tijdens je bezoek?

  • Persoonlijke uitleg: Onze slaapexperts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de perfecte boxspring die aansluit bij jouw wensen en behoeften.
  • Proefliggen: Voel zelf het verschil door onze boxsprings uit te proberen. Ontdek het comfort van onze natuurlijke materialen en het innovatieve ABS-systeem.

 

Maak een afspraak: Om ervoor te zorgen dat we alle tijd voor je hebben, vragen we je om een afspraak te maken voor je bezoek op maandag of dinsdag. Dit kan eenvoudig door ons te bellen of via het contactformulier hieronder.

Reguliere openingstijden: Op andere dagen ben je uiteraard ook van harte welkom om zonder afspraak langs te komen en onze showroom te bezoeken.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen en je te helpen bij het vinden van jouw ideale slaapoplossing. Tot snel!

Contactgegevens:

  • Telefoon: 0162-742398
  • Adres: VRACHELSESTRAAT 64,  4911BK Den Hout
  • Kvk.: 20108034

Maak vandaag nog een afspraak en begin je reis naar een betere nachtrust met America Beter Slapen!

Wij bieden u tevens aan na sluitingstijd op afspraak te komen proef liggen.