Betaalbare Handgemaakte Boxsprings

Bij America Beter Slapen vind je de beste handgemaakte boxsprings die ultiem comfort en ondersteuning bieden.

Onze boxsprings zijn gemaakt van hoogwaardige natuurlijke materialen zoals schapenwol, katoen, paardenhaar en natuurlatex.

 

Ontdek het Ultieme Slaapcomfort met Onze Luxe Boxsprings.

Wij Geloven dat Iedereen Recht heeft op een Heerlijke Nachtrust.

Daarom hebben we onze boxsprings met de grootste zorg en vakmanschap ontworpen, zodat je elke nacht kunt genieten van het ultieme slaapcomfort, zodat je altijd in de ideale houding ligt. Geen last meer van schouder-, nek- of rugklachten!

Kies Daarom voor een Boxspring van America Beter Slapen!

1. Natuurlijke Materialen voor Natuurlijk Comfort

Onze boxsprings zijn gemaakt van de beste natuurlijke materialen zoals schapenwol, katoen, paardenhaar en natuurlatex. Dit zorgt niet alleen voor een heerlijk slaapklimaat, maar helpt ook om overmatig zweten te voorkomen. Weg met die broeierige nachten!

 

2. Ergonomische Ondersteuning met ABS-Systeem

Dankzij ons innovatieve ABS-systeem (Aanpasbaar Bed Systeem) geniet je van de perfecte ergonomische ondersteuning. Het systeem past zich volledig aan jouw lichaamspostuur aan, zodat je altijd in de ideale houding ligt. Geen last meer van schouder-, nek- of rugklachten!

3. Elektrisch Verstelbaar voor Jouw Gemak - GRATIS*

*Geen meerprijs voor Elektrisch Verstelbare Boxsprings

Onze boxsprings zijn allemaal elektrisch verstelbaar, wat zorgt voor een ongekend comfort en gebruiksgemak. Dit biedt niet alleen voordelen voor wie graag leest of TV kijkt in bed, maar heeft nog veel meer praktische toepassingen:

Gemakkelijk Aanpassen van het ABS-Systeem: Het elektrische verstelbare systeem maakt het eenvoudig om het ABS-systeem onder het bed aan te passen, zodat je altijd de perfecte ondersteuning hebt die is afgestemd op jouw lichaamspostuur.

Eenvoudig Schoonmaken: Door het bed omhoog te zetten, wordt het schoonmaken onder het bed een stuk gemakkelijker. Geen lastige hoekjes meer die je niet kunt bereiken!

Makkelijk Opdekken: Het elektrische systeem helpt je ook bij het opmaken van je bed. Door de matras omhoog te brengen, kun je zonder moeite de lakens strak trekken en je bed netjes opmaken.

Bij America Beter Slapen combineren we luxe en functionaliteit in al onze producten. Bezoek onze showroom en ervaar zelf het gemak en comfort van onze elektrisch verstelbare boxsprings. Profiteer nu van onze exclusieve voorjaarsactie!

4. Uitstekende Ventilatie

De open constructie van de veren in onze boxsprings en de ventilatie kanalen in de natuurlatex zorgt voor uitstekende ventilatie. Dit betekent een frisse, droge slaapomgeving waarin je kunt genieten van een ongestoorde nachtrust.

5. Persoonlijke Aanpassingen voor Jouw Stijl

Kies uit een breed scala aan stoffen, kleuren en pootjes om jouw boxspring geheel naar eigen smaak te personaliseren. Jouw bed, jouw stijl! Wil je een luxer hoofdbord dat beter bij jouw smaakt past? Geen probleem, tegen  een kleine meerprijs kunt u ook een luxer hoofdbord laten vervaardigen. 

6. Handgemaakt Vakmanschap

Elke boxspring wordt met de hand gemaakt in ons eigen atelier. We combineren jarenlange ervaring met de beste materialen om je een bed te bieden dat niet alleen comfortabel is, maar ook duurzaam en van de hoogste kwaliteit.


Proefliggen in Onze Showroom

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan proefliggen in onze showroom en ervaar zelf het verschil dat een boxspring van America Beter Slapen maakt. Onze slaapexperts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van jouw ideale slaapoplossing.

BOXSPRING DE LUXE  OF BOXSPRING HOOG-LAAG

-25% BOXSPRING DEALS

BOXSPRING SUPREME DE LUXE

€ 4.300,00 € 2.995,00
-25% BOXSPRING DEALS

BOXSPRING SUPREME DE LUXE

€ 4.300,00 € 2.995,00

Electrisch verstelbare boxspring, incusief:

 • 1 persoons = helft van 2-persoons
 • vanaf 160-200 en groter = 2-persoons
 • 2 matrassen of een 2-persoonsmatras
 • 2 boxsprings electrischverstelbaar
 • 1 recht hoofsbord 183-110- 7dik of 12 dik
 • keuze div pootjes
 • keuze diverse stoffen en kleuren
 • 2 hoofdkussens naar keuze
 • incl. bezorgen en montage
- 25% BOXSPRING DEAL

BOXSPRING SUPREME HOOG-LAAG (Geschikt voor zorg aan huis)

€ 9.995,00 € 7.995,00
- 25% BOXSPRING DEAL

BOXSPRING SUPREME HOOG-LAAG (Geschikt voor zorg aan huis)

€ 9.995,00 € 7.995,00

Electrisch verstelbare boxspring, incusief:

2 X HOOG LAAG BEDLIFT, AFZONDERLIJK OF TEGELIJKERTIJD BEDIENBAAR.

 • 2 matrassen of een 2-persoonsmatras
 • 2 boxsprings electrischverstelbaar
 • 1 recht hoofsbord 183-110- 7dik of 12 dik
 • Zwevend - geen pootjes
 • keuze diverse stoffen en kleuren
 • 2 hoofdkussens naar keuze
 • incl. bezorgen en montage

NEK, SCHOUDER, RUG OF HEUP PROBLEMEN

Schouder- en/of nekklachten komen vaak door een te harde ondergrond. Een stevig matras in combinatie met een spiraalbodem of lattenbodem geeft ondanks haar goede ventilatie en lange levensduur geen toegevoegde waarde aan het slaapcomfort. Sterker nog: de spiraal is vaak de boosdoener voor uw schouders en nek wanneer u graag op uw zij slaapt. Uw schouder en/of heupen krijgen onvoldoende ruimte. De taille ondersteuning ontbreekt, wat zich vertaalt in een te hoge druk op de schouders en heupen. We zoeken vaak een oplossing door ons lichaam te draaien als een wokkel of door een dikker, steviger kussen in de nekholte te stoppen of door het kussen dubbel te vouwen. 

DE MEESTE NEKPIJN NA HET SLAPEN:

We plaatsen een vaak krik onder onze nek om de schouder te ontlasten. U zult begrijpen dat dit extra druk op de nekwervels geeft en het probleem van schouderpijn zich op den duur naar uw nek verplaatst! Een matras met schouderzone verlicht wel, maar is niet de volledige oplossing. Door de matras op een ondergrond te leggen die naar uw lichaamsprofiel is aan te passen, creëert u een oplossing om uw schouder en nekklachten na het slapen op te lossen met beter ligcomfort. Vandaar dat America alle boxsprings in eigen huis vervaardigt met het unieke ABS-slaapsysteem. Hierdoor is uw bed in enkele ogenblikken aan te passen naar uw lichaamsprofiel. Dit kunt u ook thuis nog wijzigen of zelfs na jaren bijstellen indien gewenst. Het gepatenteerde ABS-slaapsysteem is een uitvinding en ontwikkeling van America Beter Slapen.

WAAROM SLAAP IK BETER MET AMERICA BETER SLAPEN?

De kunst om zo lang mogelijk in Diepe-slaap en REM-slaap te verblijven is om niet gestoord te worden door pijn-prikkels  of keerimpulsen. Deze zaken verbreken  namelijk de belangrijkste slaapfases tijdens onze nachtrust. Door het afbreken van deze betreffende DIEPE-slaap of REM-slaap, duurt het namelijk weer 1,5 tot 2 uur voordat we weer in deze fase kunnen komen. Deze verspilde tijd word dan opgevuld met draaien, woelen, of wakker liggen.  America Beter Slapen heeft het ABS-bedsysteem uitgevonden  dat ook achteraf alsnog in uw slaapkamer aangepast kan worden. Tevens zorgen de natuurlijke materialen voor een goed bedklimaat en een goede vochtregulering, zodat u niet op broeierige materialen slaapt.

Op maandag en dinsdag werken wij op afspraak:

Op maandag en dinsdag is het mogelijk een afspraak te maken voor  uitgebreide uitleg en proefligsessie voor boxsprings en matrassen. Dit doen we omdat we op deze dagen ook bedden maken en afleveren. Maak een afspraak en ontdek hoe onze boxsprings jouw nachtrust kunnen verbeteren.

Op woensdag t/m Zaterdag zijn onze Reguliere openingstijden:

Op andere dagen ben je natuurlijk ook van harte welkom om zonder afspraak langs te komen en onze showroom te bezoeken.


WAAROM AMERICA KIEST VOOR NATUURLATEX OF NATURRUBBER